Painopistealueet
Painopistealueet

Painopistealueet

Veolian palveluilla on neljä toisiaan täydentävää painopistealuetta - energia, vesi, kierrätys ja kunnossapito - jotka ovat tärkeitä yhteiskunnan ja teollisuuden kestävälle kehitykselle. Toimitamme innovatiivisia ratkaisuja, joiden tavoitteena on huolehtia yhteiskunnan ja yritysten resursseista ja niiden saatavuudesta.

Fokusområder energi
Veolia tarjoaa energiaratkaisuja, joissa huomioidaan koko arvoketju käytöstä, kunnossapidosta ja energialaitosten optimoinnista aina uusien laitosten rahoitukseen, rakentamiseen ja omistamiseen.
Fokusområder vann
Tarjoamme palveluita, jotka kattavat kaikki veden kiertovaiheet veden toimittamisesta sen palauttamiseen takaisin luontoon. Kehitämme ratkaisuja kulutuksen vähentämiseksi ja kierrätyksen lisäämiseksi.
Gjenvinning
Veolia tuottaa kierrätyspalveluita 730 000 yritykselle maailmassa ja käsittelee yli 31 miljoonaa tonnia jätettä takaisin uusiksi materiaaleiksi ja energiaksi.
Vedlikehold
Veolia pystyy tarjoamaan laajan valikoiman erilaisia kunnossapitopalveluita, joiden avulla voidaan kehittää kokonaistaloudellisuutta ja parantaa käyttövarmuutta.