Teollisuus

Setra

Setra tuottaa ympäristösertifioiduista raaka-aineista valmistettuja puutuotteita sisustukseen ja rakennukseen. Yrityksen mäntysahaamolla Skinnskattebergissä on tärkeä koordinoivarooli Setran muiden samalla alueella toimivien laitosten välisen tuotantovirran koordinoinnissa.

Setra

Veolia on rakentanut sahalle biopolttoainepolttimen kuumavesitoimituksille ja vastaa sen käytöstä ja kunnossapidosta pitkäaikaisessa energiatoimitusyhteistyössä. Poltin toimii sahan omasta tuotannosta jääneellä kaarnalla, hakkeella ja sahajauholla, mikä tarkoittaa kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä energianlähdettä sahalaitoksen lämmitysjärjestelmään ja polttouuneihin.
 
Yhteistyö Veolian kanssa tarkoittaa, että Setra voi omistautua täysin ydinliiketoiminnallensa, kun sen ei tarvitse huolehtia laitoksen käytettävyydestä. Tämä on lisäarvo, joka on antanut Setralle mahdollisuuden tehdä tarpeellisia tuotantoa ja laatua parantavia panostuksia laitoksella.
Kun Setra kehitti omistajuuttaan Horndalissa, Veolia hankki yrityksen nykyisen polttimen lämpötoimituksiin Horndalin kaukolämpöverkkoon.
 

"Pidämme Veoliaa pitkäaikaisena yhteistyökumppanina".

Jerker Nyström, tuotantopäällikkö, Setra Group