Teollisuus

Volvo Car Group

Volvo Car Group luottaa Veoliaan autotehtaan teknisessä hallinnossa Göteborgissa ja Olofströmissä. Yhteistyö on pienentänyt Volvo Cars:n kokonaiskustannuksia.

Volvo Car Group

Ajoneuvoteollisuus on yksi maailman kilpailluimmista aloista, minkä vuoksi on tärkeää, että kaikki toiminnot ovat optimoituja. Vuonna 2003 saimme tehtäväksemme Volvo Carsin teknisen kiinteistönhallinnan Torslandan tehtailla. Tehtävä laajeni vuonna 2006 kattamaan myös Volvo Carsin tehtaan Olofströmissä.

Sopimus sisältää valvonnan, hallinnoinnin, käytön ja korjaushuollon. Teknisen hallinnointityömme avulla Volvo on pienentänyt kustannuksiaan ja parantanut kiinteistökustannusten hallintaa. Takaamme turvallisen teknisen hallinnoinnin ja toimivat laitteistot. Veolia vastaa tuotantolaitosten teknisten asennusten käytöstä ja kunnossapidosta sekä LVI-järjestelmistä. Toimipaikkaorganisaatiot koostuvat noin 30 ja 20 henkilöstä.

Veolia on saanut kahtena vuotena peräkkäin Volvo Cars Quality Excellenceawardin (WQE) autonvalmistajien tuotantolaitosten käyttö- ja kunnossapitotyöstä.