Teollisuus

Kehitämme ja tehostamme teollisuuden tukitoimintoja ja järjestelmiä

Kaikissa teollisuusyrityksissä on piileviä tuottoja, jotka eivät ole toteutuneet. Usein se johtuu siitä, että tukitoimintoja ei ole optimoitu, ohjausjärjestelmä ei ole tarpeeksi tehokas tai energiaan, veteen, jätteisiin ja kunnossapitoon liittyvien toimintojen kesken ei synny synergiaa. Nämä synergiat ovat Veolian erikoisosaamista ja ydinosaamisaluetta. Maailman johtavana energiaan, veteen ja jätteisiin liittyvien palveluiden toimittajana pystymme tunnistamaan yrityksen hyödyntämättömät resurssit ja auttamaan ydinosaamiseen keskittymisessä.

Kutsumme tätä Resource managementiksi. Laitoksen tukitoimintojen, kaluston ja järjestelmien optimointi parantaa kassavirtaa ja liiketulosta sekä oman ja sijoitetun pääoman tuottoa. Samalla kun autamme parantamaan yrityksen avainlukuja, autamme myös pääsemään moniin ympäristötavoitteisiin.
 
Resource management

Lopputuloksena on parempi kannattavuus ja pienempi ympäristövaikutus. Osana globaalia konsernia meillä on käytettävissä laaja erityisosaajien verkosto sekä monia kiinnostavia referenssejä teollisuuden alalla. Samalla olemme paikallinen kumppani, joka hoitaa jokaisen toimeksiannon yksilöllisesti, varmasti ja aloitekykyisellä tavalla sekä pitkäaikaisella takuulla. Kun lähtökohtana ovat yrityksen haasteet, tunnistetaan alueita, joita voidaan kehittää ja näin kehittää ja tehostaa toimintaa. 
 
Industrien
Lue lisää palveluistamme metsä-, kemian-, kaivos- ja terästeollisuudelle ja tutustu referensseihimme.
Næringsmiddelindustrien
Lue lisää palveluistamme elintarviketeollisuudelle ja tutustu referensseihimme.
Produksjonsindustrien
Lue lisää palveluistamme valmistavalle teollisuudelle ja tutustu referensseihimme.