Veolia Pohjoismaissa

Veolia Nordics


 

Veolia Nordic AB

Veolia Nordic AB on Veolian emoyhtiö Pohjoismaissa. Sen liikevaihto on noin 2,4 miljardia kruunua ja se työllistää noin tuhat henkeä. Yrityksellä on noin 70 eri toimipistettä Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa.


Veolia Suomessa

Veolia Services Suomi Oy

Veolia Services Suomi Oy toimii Kilpilahdessa ja vastaa Kilpilahden voimalaitosten käytöstä ja kunnossapidosta. Uuden rakenteilla olevan voimalaitoksen höyryntuotantokapasiteetti on 450 MW ja sähköntuotannon 30 MW. 

STEP Oy

Veolia omistaa 51 prosenttia suomalaisesta tytäryhtiöstä Suomen Teollisuuden Energiapalvelut - STEP Oy:stä, joka on yhteisyritys Pori Energian kanssa. Yritys tarjoaa energia- ja tukipalveluita teollisuusasiakkaille Suomessa. www.stepenergy.fi


Veolia Recycling Solutions Finland Oy 

Veolia Recycling Solutions Finland Oy palvelee yrityksiä sekä yksityishenkilöitä tarjoamalla ammattimaisia ja luotettavia metallikierrätyspalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa sekä Järvenpäässä. 
 

Arvomme

Vastuu
Olemme aktiivisesti mukana rakentamassa kestävän kehityksen mukaista yhteiskuntaa.
 
Sertifikat og virksomhetssystem
Sertifikaatti ja toimintajärjestelmä

Solidaarisuus
Toimintamme on linjassa yleisen edun kanssa ja otamme toimintaympäristömme huomioon.

Kunnioitus
Kunnioitamme lakeja, sääntöjä ja yksilöitä.

Innovatiivisuus
Teemme tutkimusta ja kehitämme kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme, ympäristölle ja koko yhteiskunnalle.
 
Asiakaslähtöisyys
Kehitämme palveluitamme ja työmme laatua jatkuvasti. Kuuntelemme asiakkaidemme tarpeita, jotta voimme tarjota heille konkreettisia, räätälöityjä ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka vastaavat heidän teknisiä, taloudellisia, sosiaalisia ja ympäristöön liittyviä vaatimuksia.