Karriere

Møt våre medarbeidere

Sara Wennmark, Forretningsområdessjef Sykehus

Sara Wennmark

— En av de gode tingene med Veolia er de karrieremuligheter som eksisterer i selskapet, både i Sverige og i konsernet internasjonalt. Jeg begynte å jobbe hos Veolia i 2003, og deretter kom direkte fra KTH og luftfart teknologi linje. Min første stillingen som forretningsutvikler og jeg jobbet det for ca et år før jeg ble ansatt som manager i selskapets oppdrag for Sollentuna kommune.

— Muligheter til å lære nye ting og utvikle seg på områder som ledelse og styring har gjort at jeg har vært i stand til å ta nye steg i selskapet. Fire år etter at jeg ble ansatt, fikk jeg sjansen til å bli leder for miljø- og returnert avdeling i Veolia alle sykehus oppdrag for Locum, som jeg var for et år før jeg ble leder og ansvarlig for levering i Stockholmsområdet innenfor mandater av våre landsdekkende kunder. De utviklingsprogrammer er mange og fremfor alt bra.

— Siden 2010, jeg er tilbake i forretningsområdet sykehuset, hvor jeg også hadde det privilegium å ha forskjellige tjenester. Først som avdelingsleder ved ulike sykehus i Stockholmsområdet, deretter som leder for hele leveransen mot locum, og nå som leder av forretningsområdet sykehus, som i dag dekker oppdrag for vikariat, Region Östergötland og Skene Hospital. Jeg er nødt til å holde kontakt med kundene i alle de forskjellige rollene jeg har hatt, og det er noe jeg virkelig setter pris på fordi det er så viktig i denne type aktivitet.

 

Thomas Johansson, Annlegg manager

Thomas Johansson

— For meg er det perfekt! Jeg er lidenskapelig opptatt av hva slags produksjon vi driver vår maskin- og metall verksted, føler jeg er komfortabel med de ansatte og nyte de møter med kundene våre. Hadde det ikke vært for de muligheter til å lære nye ting som er i selskapet, hadde jeg ikke hatt denne jobben. Jeg startet som en CNC operatør i maskinverksted i 2002. Sju år senere formann. Siden 2014 er jeg anlegg manager — Jeg har, med andre ord, nesten all vår virksomhet fra grunnen av, noe som letter forståelsen av hva som kreves på hvert nivå for at det skal fungere på sitt beste.

— Det får jeg også til å planlegge og drive arbeidet på sin egen måte, at det virkelig er ansvarlig friheten som følger, hjelper meg til å føle så bra. Det er viktig ikke minst fordi det er mange ganske forskjellige oppgaver - trenerstaben, kontrakts overvåking, øm arbeid og fakturering, økonomioppfølging, tekniske problemer må løses ...

— Veolia er stort fokus på sikkerhet er en annen medvirkende faktor som jeg liker. Ulykker kan skje, men med vårt systematiske arbeid med helse og sikkerhet, gjennom hendelsesrapporter, risikovurderinger og koordinering med kunden, kan vi unngå dem. Vi legger merke til at våre kunder setter pris på vår aktive arbeidet med helse og sikkerhet - at vi jobber proaktivt og står i spørsmål om sikkerhet i møte med kunder og ansatte. Vi har et internt mål om 100% samsvar med gjeldende sikkerhetsutstyr.Jenny Skoog, finansspesialist

Jenny Skoog
— Min viktigste oppgave er å rapportere resultater, budsjetter og prognoser samt nøkkeltall til hovedkontoret i Paris. Jeg jobber også med konsernregnskapet til våre nordiske selskaper. Dessuten arbeider jeg med internkontroll og utredninger.

— Jeg begynte hos Veolia rett etter eksamen. I løpet av mine 15 år i selskapet har jeg jobbet som revisor, controller, reskontrosjef, sjefsøkonom og nå som finansspesialist/arbeidsleder for konsolidering og rapportering i konsernet. 

— Det beste med å arbeide i et globalt konsern er at det finnes store utviklingsmuligheter gjennom utdanning og en sjanse til å få jobbe i andre land. Jeg arbeider for tiden hos vårt hovedkontor i Paris ved avdelingen for «internkontroll» og lærer utrolig mye. Jeg har knyttet mange kontakter i andre land, noe jeg drar nytte av selv når jeg jobber i Sverige.