Regionale virksomheter

Regionale virksomheter

Veolias nordiske virksomhet opererer fra et syttitalls kontorer rundt om i Norden. Noen steder har vi større etableringer som kan styrke vårt tilbud innen energi, vann, gjenvinning og vedlikehold gjennom spesielle tjenester. Først og fremst gjelder dette tjenester rettet mot tungindustrien.
 
Avesta
Vår maskin butikk i Avesta støtte industrien med spisskompetanse og maskiner, primært gjennom reparasjoner, reservedeler produksjon, renovering og ombygging.
Göteborg
Vårt verksted etablering i Gøteborg har lang erfaring i industrien og gjennomføre produksjon av reservedeler , service, vedlikehold og reparasjoner og flytting av maskiner og industrielt utstyr.
Kiruna
I Kiruna, har Veolia en teknisk bedrift som produserer og leverer spesialkomponenter, og gir tekniske vedlikeholdstjenester primært til gruveindustrien.
Raufoss industripark
I en av Norges største industriparker, har Veolia en total satsing på energi og vann. Veolia leverer også tjenester til de 40 selskaper som har virksomhet i parken.
Harjavalta industripark
I Harjavalta leverer Veolia energi til de lokale industriparken bedrifter og fjernvarme til byen. I samarbeid med bedrifter redusere Veolia parkens energikostnader og miljøpåvirkning.